OM OSS 

 

Varmt välkommen till Swedish Beauty Factory!

En naturlig skönhetsbutik online. Skönhet med samvete är vårt motto och hos oss handlar du noga utvald naturlig och ekologisk hudvård, hårvård, smink och parfym som ger resultat på ett så skonsamt sätt som möjligt, både för dig och miljön.

Bor du i Umeå? Delar av vårt sortiment finns i vår systerbutik i salongen på Thulegatan 3B (vid Väven) Beauty Factory Umeå >

  


 

 VÄRDERINGAR 

Effektiva resultat med salongskänsla som har minimal miljöpåverkan är ett krav. Att produkterna är framtagna med ett etiskt tänkande och att det finns en vilja att göra skillnad är också viktigt när vi väljer ut märken att presentera i butiken.

 


 

HISTORIA 

När Jenny Janse, efter många år i London och Sydney, flyttade hem till Sverige 2010 ville hon ta med sig den exklusiva storstadskänslan hem. 

Hon är utbildad frisör med många år i yrket, och hade länge haft en förkärlek för hårvårdsprodukterna hon arbetade med. Efter att ha jobbat med många frisörer som fått problem med luftvägar och hud på grund av de starka kemikalierna växte intresset för naturliga alternativ.

Swedish Beauty Factory är hennes resultat av viljan att kombinera en lyxig känsla med omtanke om människor och miljö.